Кои са актуалните дамски поли през тази есен

18.09.2019
През тази есен дамските поли са елегантни, романтични и стилни. Средната дължина владее модните тенденции, а кройката, цветовете и материите са разнообразни.

12 модни грешки, които състаряват

16.09.2019
Много дами, избирайки грешните дрехи и аксесоари, се състаряват, без дори да го осъзнават. Гримът и прическата също могат да повлияят на преценката за реалната ни възраст, но модните грешки никога не остават...

Как да изберем перфектното сако и как да го носим

14.09.2019
Дамското сако е задължителен елемент от базовия гардероб на всяка жена. То е неподвластно на модните тенденции и има невероятната способност да вдъхва увереност на притежателката си веднага щом го облече.

Кои са чантите, които всяка жена трябва да притежава

11.09.2019
Чантите са задължителен аксесоар в гардероба на всяка дама и завършващ елемент на всяка стилна визия. Съществуват всякакви модели, материи и цветове, така че изборът е наистина голям.

Кои са задължителните дрехи в гардероба на всяка жена

27.08.2019
Разнообразието в гардероба на всяка жена е особено важно, но преди да натрупаме купища дамски дрехи, трябва да се сдобием с някои основни, които никога няма да излязат от мода и ще ни влизат в употреба при...

Кои са модерните чанти на 2019/2020-та

24.08.2019
Модерните дамски чанти през 2019/2010-та задоволяват напълно потребностите на съвременните жени, събирайки в себе си най-доброто от последните години.

Модни тенденции при дамските панталони през 2019-та

21.08.2019
Дамските панталони през тази година са елегантни и изключително удобни, а най-хубавото е, че скриват всички недостатъци по краката.

Как да съчетаваме правилно роклите и обувките

20.08.2019
На пръв поглед изглежда лесно една рокля да се съчетае с правилните обувки, но това далеч не е така. Дори най-ефектната и скъпа рокля би изглеждала нелепо в съчетание с неподходящи обувки.

Дамското сако – стилният начин да разчупим визията си

17.08.2019
Дамското сако е неизменна част от есенно-зимния гардероб на стилната жена. За да бъдем винаги елегантни, е необходимо да сме наясно с актуалните модни тенденции и да знаем как да го носим.

9 вида поли, които задължително трябва да притежавате

14.08.2019
Разнообразието от дамски поли може да Ви даде възможност да променяте стила си всеки път. Точно това ги отличава от роклите. Има поли, подходящи за офиса, за вечеря, за парти, за разходки и всякакви други поводи.

Меню

Профил

Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез