Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

Кои са актуалните дамски поли през тази есен

Публикувано на4 години преди 203
Харесвам0

През тази есен дамските поли са елегантни, романтични и стилни. Средната дължина владее модните тенденции, а кройката, цветовете и материите са разнообразни.

Много дами предпочитат панталоните пред полите, считайки че те са по-удобни, но модата днес ни показва, че това съвсем не е така. Меките и красиви материи носят комфорт през целия ден, а и нека си кажем истината – елегантната пола придава много повече женственост и сексапил на жената, която я носи.

Плисетата се появиха и в есенните дизайнерски колекции, като основните цветове са черно-бяло, сиво и кафяво. Обичайната дължина на този вид поли е под коляното или над глезена.

Кожените поли също завоюваха своето място в тазгодишните модни тенденции. Дизайнерите са се постарали да омекотят вулгарното излъчване, използвайки средната дължина, меките линии и загадъчни цепки. Актуални са и плисираните модели, които достигат до коляното. Не забравяйте, че на кожената пола й подхождат най-много обувки на висок ток.

Полата тип молив винаги е на върха на властващата мода, така че няма да сгрешите, ако се снабдите с поне една такава. Защо това е една от любимите ни дамски поли? Отговорът е лесен – прикрива недостатъците по тялото ни и изважда на показ нашите предимства. Всяка дама изглежда стилно, секси, елегантно и с добре оформена фигура. Интересното през идния сезон е, че откриваме разнообразие в материите – велур, кожа, кадифе, коприна, дантела. Изглежда, че всеки вкус ще бъде напълно задоволен.

Многопластовите модели поли са друго нововъведение в света на модата. Пазарът буквално избухна от стилове и цветове. Някои поли са класически и строги, а други – смели и предизвикателни. Обикновено тъканите при многопластовите поли са меки, а красотата им е скрита в контрастиращите цветове. Дължината варира от макси до мини.

Дамските поли с декорации са друг хит през тази есен. Отново забелязваме различни материи като велур и кадифе, декорирани с интересни елементи, силно подчертаващи индивидуалността и личното отношение към модата. Средната дължина е сред най-предпочитаните през този сезон, затова и преобладава сред различните модели.

Асиметричните поли и други с нестандартни силуети също намериха своето място във водещите тенденции. По-смелите дами със сигурност ще се влюбят в разчупените модели, особено в тези с дълга и секси цепка. Вечерните предложения се открояват с блясък, изтънченост и интересни форми – истинска радост за окото.

Карираните поли също излизат от познатата рамка, излъчвайки повече женственост и мекота. Новите модели са подходящи не само за работната среда, но и за ежедневни занимания като разходки, шопинг и срещи с приятели. Дължината може да бъде къса или средна, рядко попадаме на дълги карирани поли.

Макси полите също се появяват в настоящите тенденции. Често обаче, дамите срещат затруднения при съчетаването им с други дрехи, затова ги пренебрегват. Опитайте да облечете дълга пола в комбинация със стилен пуловер или изчистена бяла риза – сигурни сме, че резултатът ще Ви допадне.

Плетените и вълнените поли изглеждат зашеметяващо, затова не пропускайте възможността да си купите такива. Те са изключително женствени и стилни, но и осигуряват комфорт и топлина през по-хладните дни. Изберете неутрални цветове, за да се впишете в есенно-зимния моден пейзаж. Изглеждат чудесно, съчетани с пуловер или поло.

Мини полите винаги са били мощно оръжие за съблазняване, затова дамите с подходящи за тях пропорции не трябва да се лишават от удоволствието да носят такива.

Тази есен ни представя широка гама от цветове при дамските поли. Деликатно бежово, меко кафяво, маслинено зелено, винено червено, вишна, тъмно лилаво, горчица, тъмно синьо, петролено зелено – нюанси, които в никакъв случай не може да наречем скучни и мрачни.

Различни акценти променят изцяло визията – ресни, камъни, копчета, ципове, щампи, бродерии, колани, декорации.

Съветваме Ви да експериментирате. Не спирайте да черпите вдъхновение от всичко, което Ви заобикаля, и покажете на света Вашия безкомпромисен стил и усещане за красота.

Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез