УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА


1. Разходите за транспорт се поемат от потребителя, като цената за доставка врата-врата за цялата страна е 4.69лв. с ДДС, при поръчки над 50лв ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. Посочената цена е с включени такси и застраховки. Вени Стил ООД си запазва правото да променя тази цена поради текущи промоции.
• Съботни доставки се извършват СЛЕД ИЗРИЧНО УПОМЕНАВАНЕ, без допълнително заплащане до 13.30 часа. Във всички други случай поръчка направена в ПЕТЪК ще бъде доставена до Клиента в ПОНЕДЕЛНИК или ВТОРНИК в зависимост от адреса.
• Посочената цена е само за територията на Република България.
За доставка извън територията на Република България, информация за цената на транспорта ще бъде допълнително уточнена с потвърждението на поръчката.
• Доставки в Неделя и официални празници не се извършват.
2. Срокът за доставка е от два до пет работни дни след потвърждаването на поръчката.
3. Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от „Вени стил“ ООД на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.
4. „Вени стил“ ООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.
5. Поръчките се обработват в работни дни от 8.00 до 16.00 часа. Поръчка направена извън работно време се обслужва в рамките на следващият работен ден.
6. При доставката потребителят има право на ПРЕГЛЕД И ТЕСТ на стоката ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ.
7. Потребителят, няма право да не заплати доставена пратка!

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА СТОКА


Ние Ви даваме възможността, ако не сте удовлетворени от закупения от Вас продукт да го върнете и да получите вашите пари, при условие, че продуктът е в оригиналния си вид, опаковка и качество и съхранени всички прилежащи към пратката документи(фактура, касова бележка). Продукти подлежащи на връщане са тези, които не са преминали никаква обработка /пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи целостта им , както и премахване на етикети/. Ние с удоволствие ще ви асистираме при всеки ваш въпрос. Разходите за връщането на продукт(и) са за ваша сметка..
- При закупуване на ваучер за подарък, неговата стойност не може да бъде възстановявана или променяна. Ако желаете да закупите ваучер с по-голяма стойност, след като сте закупили вече такъв, може да закупите друг, за да увеличите неговата стойност.
- Ако състоянието, в което ни връщате продукта или продуктите не отговаря на горепосочените условия, ние ще Ви го/ги върнем, като разходите за това ще са отново за ваша сметка, а сумата, с която сте го/ги закупили става невъзвръщаема.
- При подмяна на продукт с друг модел или друг размер, куриерските услуги са за сметка на клиента.
- Продукти, изпратени от клиенти до Нас за подмяна или връщане с наложен платеж чрез куриер няма да бъдат приемани! Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна след като се уверим в нейната цялост, срок за възстановяване на сумите е 14 работни дни след приемане на пратката от страна на ВЕНИ СТИЛ !
- Ние оглеждаме нашите продукти преди те да достигнат до Вас, но ако се случи да направите рекламация на стока поради фабричен дефект или допусната грешка от нас при приемането на поръчката, ние ще поемем разходите по неговото връщане.
- Може да върнете продукта или продуктите съгласно член 55(ал.1) от ЗЗППТ в рамките на 14 дни, на следния адрес: Пловдив, "6-ти Септември" 260
- Продуктът трябва да е придружен с попълнена бланка/формуляр за връщане на продукт, която може да изтеглите от тук  

ОГРАНИЧЕНИЯ

1. Потребителите могат да се възползват свободно от ресурсите на уебсайта с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общовалидни ограничения. 
2. Предоставената информация е предмет на авторско право на „Вени стил“ ООД. Зареждането или отпечатването на страници от уебсайта е допустимо в случай, че не се нарушава ЗАКОНА ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО и сродните му права (ЗАПСП). Потребителите на уебсайта нямат право да копират, разпространяват или ползват текстове, картини, образи или части от уебсайта, без изрично разрешение на „Вени стил“ ООД. Неразрешено е използването на screenshot на уебсайта без изричното съгласие на „Вени стил“ ООД. Потребителите нямат право да използват програми за автоматизирани системи за download на каквато и да било информация от уебсайта без изричното съгласие от страна на фирмата, или да претоварват уебсайта с фиктивна информация (flood). 
3. Потребителите на уебсайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и др.п., нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица. Нямат право злоумишлено да извършват поръчки от името на друго лице без неговото съгласие. 
4. Потребителите нямат право да разпространяват чрез уебсайта порнографски материали, снимки или други материали, чужд обект на авторско право, схеми, знакове и др., обект на чужда интелектуална собственост, призиви за насилствена промяна на гражданския и обществен ред, неправомерно придобита информация или такава, която накърнява имуществени или неимуществени права или интереси на трети лица. 

ОТГОВОРНОСТИ

1. „Вени стил“ ООД не носи отговорност за възможни инцидентни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която поддържа в уебсайта; не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този уебсайт; не носи отговорност за ненакърнимостта на информацията в уебсайта от компютърни вируси или други заплахи. Изложената в уебсайта информация е в съответствие с действащото законодателство, ползването й от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива. 
2. „Вени стил“ ООД не носи отговорност за пълнотата, валидността и същността на информацията, съдържащата се в сайтовете, към които има препратки (хипервръзки) 
3. „Вени стил“ ООД не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при ползването на услугите в уебсайта. „Вени стил“ ООД не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до домейна www.etere.bg. „Вени стил“ ООД не носи отговорност за внезапно изчерпване на складовите наличности. 
5. „Вени стил“ ООД не носи отговорност за забавяне или неизпълнение на задълженията си по причини извън контрола на фирмата. 
6. „Вени стил“ ООД се задължава да спазва договореностите с потребителя с дължимата грижа.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез