История

Преди 22 години в Пловдив се появи една малка шивашка фирма, наречена „Вени стил”. Тя била една от първите в града, разполагала само с няколко работника и изключително ограничени възможности. Семейната по онова време фирма бързо набира скорост и само година по-късно пуска на пазара своя собствена марка дамски облекла – ETERE. Постепенно марката привлича кръг от постоянни клиенти, които са в основата на успеха на малката по онова време фирма. Затова днес ETERE е издигнала жената в култ и основната цел на компанията е да създава облекла, които да карат жените да се чувстват неотразими.

Etere.bg

Звучи лесно, но всъщност в онези времена било почти невъзможно да се прави мода в България. Хората в малката семейна фирма нямали достатъчно опит, в страната нямало и достатъчно добре подготвени кадри. Затова се наложило да се потърси чужда помощ. Д-р Грей Кунц и Рут Глок са преподаватели по мърчъндайзинг в университета на щата Айова. Ева Шарние пък е французойка, занимаваща се дълги години с мода в модната столица – Италия. Именно те помогнали за реализацията на марката ETERE.

 Etere.bg

Днес „Вени стил” разполага с огромна шивашка фабрика и е лидер в производството на висококачествени облекла. Шие еднакво добре за ETERE, Max Mara Fashion Group, BOSS, Kenzo, Tommy Hilfiger, Bogner, L’altramoda, Sonia Ryikel. A ETERE се превърна в синоним на качество и стил и за най-прецизния вкус.

Etere.bg

Как се случи нашето вълшебство?

Нашата магия

Имало едно време в далечни времена и непозната земя една малка работилничка за облекла. Там всеки ден се раждали модели на одежди чудни за хорските недели. Дрехите обикновени били, но носели духа на бъдещите дни. 

Внезапно вътрешна борба родила се в работилничката и делба запознала да чука на външната врата. „Аз искам да съм елегантна”, Аз пък – практична”, „Аз женствена да бъда”, „А аз – авантюристична”, крещели дрехите като обезумели. Господарят чудел се какво да прави, какви ли сили духовете разгневили. 
Те двама братя и две сестри били, летели по всички ширини, намирали се навсякъде във всемира и чрез тях животът всеки можел да разбира. Те Въздух, Огън, Земя и Вода зова ли се и били елементите, които природата да съставлявали. 
- Аз Въздух съм и тези дрехи ефирност трябва да получат навеки. Елегантност да издават и да показват женствеността на всеки.
- Аз пък съм Огън и страст в моделите вярвам, че трябва да има. Жар, чувственост и енергия ще направят жената неустоима.
- Не! Плавност и грация, аз съм Вода и зная, че важно е да има това. Вий нужни сте, но всяка жена трябва да задоволи своята суета.
- Аз пък мисля, че най-важен е комфортът, Земята включи се във спора. Удобството пред всичко аз поставям и другото в миг забравям!
Така редели се недели и облеклата и смут редели се. И дрехите пак били обикновени, но вкусвали духа на бъдещите дни.
Внезапно всичко утихна, братята и сестрите нейде се скриха. И спорове няма, работата спори, защото най-явната сила от нейде се появи. Той Етер зовял се и бил надарен с чудната сила да поставя всичко в плен. Но не със сила, а с добро, тъй чуден бил той, че в захлас зовали всички със страст туй име божествено – Етер един. Той бил господар и по сила неотразим. Той бил първоизточник на нашите стихии и обединявал всички йерархии.
Аз мисля, че трябва да има една линия нова неотразима. Ще я кръстя на себе си, защото знам, че на света ще бъде успех най-голям. ETERE ще се казва и ще обединява всичко що може една жена да поиска.

Години редили се и ETERE красотата в мисия превърнала своя. Жените елегантни, и смели със своята визия на 20-годишната история станали рецензия.

Etere.bg

Нашата мисия

ETERE се превърна в образец на безкомпромисност във визията за съвременната делова жена. Моделите са различни, модерни, интересни и смели и заедно с това елегантни, придържащи се към класиката и изключително женствени. Олицетворение са на безупречното качество и удобство. 
Линиите в колекциите на ETERE покриват всички аспекти от ежедневието на жената. Бизнес облекла, подходящи за офиса и делови срещи. Очарователни вечерни облекла за специални поводи, както и дрехи за ежедневието на дамата на 21-ви век. Богатството от материи, цветове и модели в предложенията на марката правят колекциите неустоими за всяка жена, която иска да изрази себе си посредством своята визия. Изключително умело са съчетани предложения с нова, модерна визия за смелите дами и класически модели за тези, които залагат на строгата изчистеност.
Акцент в колекциите на ETERE е поставен върху сакото. Две са задължителните условия за него – да присъства във всеки гардероб и да бъде с безупречна кройка. Ако искате перфектното сако потърсете го в ETERE във всичките му разновидности от класическият модел до спортно-елегантния блейзър. Част от идеалния тоалет на всяка жена са панталоните и полите. В колекциите на ETERE са предвидени модели с кройки, подходящи за всеки тип фигура и цветове и материи за всеки вкус. 
ETERE е марката за жената, която иска повече, за жената, която иска да покаже своята индивидуалност и стил. Едновременно делова и секси, класическа и модерна, дръзка и романтична.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез