Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

Дамските ризи през 2019-2020 – разнообразие, стил и красота

Публикувано на4 години преди 221
Харесвам0

Дамските ризи са неразделна част от гардероба на всяка жена. За тях няма неподходящ сезон и повод, което е и причината да купуваме всяка година нови и различни модели. През 2019-2020-та се радваме на голямо разнообразие от стилни и елегантни модели, които имат само един недостатък – искаме да ги притежаваме всичките. Добре, де, приемаме, че няма как да се сдобием с всяка красива риза, която видим, но нека Ви дадем насоки за какво да се оглеждате:

Риза с ръкави тип балон

Този вид дамски ризи са едновременно екстравагантни и много стилни, затова не може да не се влюбите в тях. На пръв поглед изглежда като да няма много възможности за съчетания с тях, но това съвсем не е така – подхождат на прави модели поли и панталони, както и на по-широки такива. Особено много харесваме ризите с ¾ или дълги ръкави, които подчертават обемната форма на балона.

Риза с изрязани рамене

Ризата с изрязани рамене е още едно свежо и интересно предложение. Моделът е подходящ за ежедневието, а също и за вечеря, например, ако се комбинира с елегантен панталон или пола. Яката може да бъде стандартна или поло – и в двата случая изглежда страхотно.

Риза с надиплени ръкави

Надиплените ръкави са интересни, за някои са странни, но със сигурност привличат вниманието на околните. Ще ги забележите в различни вариации – къси, ¾, дълги, много или малко надиплени, в различни цветове и от разнообразни материи. Добре е да съчетавате този вид дамски ризи с по-семпла долна част – едноцветни и прави поли и панталони, тъй като ефектната риза ще бъде акцентът във Вашето облекло.

Риза с разкроени ръкави

Тези ръкави изглеждат женствени и леки. Разкрояват се в долната си част и се събират в областта на китката. Стоят най-добре, когато са от меки и прозрачни материи – шифон и дантела, например. Такава риза може да бъде част от ежедневно бохемско облекло, както и от по-елегантна визия, ако се комбинира с дрехи с по-строги линии.

Риза от коприна или сатен

Почитателките на строго елегантния стил със сигурност ще оценят тази тенденция. През 2019-2020-та ще виждаме в почти всеки магазин копринени и сатенени дамски ризи – тренд, който завладя света. Тези модели са идеално решение за офиса или за официален повод. Коприната и сатенът не трябва да се конкурират с бижутата, така че не прекалявайте с аксесоарите.

Риза от дънков плат

Дънковите ризи са любими на дамите, които предпочитат по-неангажиращото облекло. Съчетават се лесно, подхождат на всеки и изглеждат супер с удобни кецове. Ако искате да постигнете модерна градска визия, опитайте да комбинирате дънкова риза с черен кожен панталон и ще се изненадате наистина приятно от крайния резултат.

Карирана риза

Карираната риза също е много подходяща за ежедневието. Стои чудесно в комбинация с дънки или едноцветен панталон. Добавете дънково яке и раница, за да постигнете страхотен кежуъл външен вид.

Риза от прозрачна материя

Ризата от прозрачна материя е елегантно решение за офиса или за вечеря, разходка с приятелки, шопинг и т.н. Може да я съчетаете както със стилен панталон или пола, така и с дънки. Обувките също трябва да бъдат по-изискани. Тук кецовете никак не се вписват. Най-добре бихте изглеждали със стилето, но се допускат и ниски женствени обувки. През по-топлите дни ще се чувствате изключително комфортно в такава риза, даваща свобода, лекота и удобство. Шифонът е една от най-предпочитаните материи за този вид дамски ризи.

Е, вярваме, че вече сте си набелязали поне няколко модела, с които да впечатлите близките, колегите и приятелите си. Съобразете цветовете и материите с настоящия сезон – това е единственото правило. Останалото е въпрос на излъчване и себеусещане. И запомнете: самочувствието идва отвътре, дрехите само помагат да го подчертаете.

Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез