Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

Кои са модерните дамски поли през есен-зима 2019/2020

Публикувано на4 години преди 212
Харесвам0

С настъпването на по-хладните дни много дами започват да вадят от гардеробите си панталоните и дънките, пренебрегвайки полите. Голяма грешка! Настоящите модни тенденции позволяват носенето на стилни, удобни и топли модели дамски поли, с които лесно се постигат разнообразни и зашеметяващи визии. Една жена винаги изглежда много по-елегантна и женствена, облечена в красива пола, отколкото в скучен панталон през есента и зимата. Запознайте се с актуалните модели през тази година и се убедете сами:

Дънкова пола

Дънковата пола се вписва идеално в ежедневния аутфит по всяко време на годината. През тази есен забелязваме голямо разнообразие от дължини и кройки, така че е невъзможно да не откриете Вашия модел. Прибавете и едни удобни кецове за максимален комфорт и ще бъдете напълно готови за дълги разходки.

Плисирана пола

Този тип дамски поли напълно завладяха тазгодишните модни тенденции и има защо – богат избор от материи, цветове и дължини, стилно излъчване, романтика и елегантност. Дългите модели са чудесно решение за есенно-зимния период. Може да ги комбинирате със семпла риза, например, както и с удобни обувки… или пък не чак толкова удобни, но красиви.

Пола тип молив

Никоя класация за модни поли не може да съществува моделите тип молив. И как иначе? Тази пола е част от гардероба на всяка работеща дама, а и на тези, които просто обичат женствения и елегантен стил. С нея лесно можете да подчертаете своите предимства и да демонстрирате безкомпромисен вкус. Тук обувките на висок ток са задължителни.

Кожена пола

Съгласни сме, че кожата е доста съблазнителна материя, но не и че кожената пола се асоциира само с дързост и сексапил. През 2019/2020-та година дизайнерите ни показаха огромно разнообразие от модели – различна дължина, интересни цветове, разчупени кройки. Може да откриете кожени дамски поли в кафяво, синьо, червено, марсала, черно и др. Средната дължина е добър избор през по-хладните дни.

Карирана пола

Карираните модели поли присъстват често в есенно-зимните тенденции. Може да ги намерите в различни цветове, дължини и ушити от материи, подходящи за сезона. Комбинирайте ги с едноцветна риза или блуза, за да акцентирате върху шарката на полата и да подчертаете нейната красота.

Пола от туид с А-силует

В студените дни винаги се сещаме за полата от туид – една от любимите материи на Коко Шанел. Платът е мек и изтъкан от вълна, затова го свързваме с топлина и комфорт. А-силуетът дава стилен оттенък върху цялостната визия, подхожда на почти всяка жена и перфектно се съчетава с туида, така че това безспорно е едно от любимите ни предложения през тази година.

Пола с метален ефект

Тази нова тенденция бързо спечели сърцата на дамите. Леко екстравагантни, провокативни, приковаващи вниманието, полите със сребрист или златист метален ефект изглеждат невероятно. Харесваме и моделите с мини дължина по тялото, и дългите плисирани поли, така че е въпрос на личен стил и предпочитания каква ще изберете Вие. Важно е да не претрупвате визията си с аксесоари, бижута и цветове, тъй като полата сама по себе си е акцент.

Асиметрична пола

Асиметрията се наблюдава в колекциите на всички модни дизайнери и през тази година. Моделите асиметрични дамски поли са ефектни и красиви, затова през 2019/2020-та година откриваме огромно разнообразие от такива във всички магазини.

Пола от трико

Трикотажните поли са естествена част от есенно-зимните модни колекции, тъй като напълно отговарят на нуждите ни през студените дни. Пола от фино плетиво може да изглежда страхотно през есента в комбинация с кожено, например.

Пола с ресни

Този вид поли изглеждат закачливо и атрактивно, затова са и едни от любимите ни през настоящата година. Ще забележите, че най-често се намират такива, изработени от велур или кожа. Обикновено виждаме модели в кафяво, бежово и други земни цветове, но може да ги откриете в най-различни нюанси.

Есента е пъстра, затова избягвайте да носите скучни и еднообразни дрехи. Създайте си настроение през хладните месеци и не позволявайте на студа да замрази усмивката Ви.

 

 

Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез