Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

Как да разчупим есенната си визия

Публикувано на4 години преди 197
Харесвам0

Много дами свързват есента със скучно облекло. Да, навлечени сме с купища дрехи, но това съвсем не означава, че не можем да сътворим интересна и разчупена визия през студените месеци. Предлагаме Ви няколко свежи идеи за това как да сте едновременно топло облечени и да се чувствате комфортно, красиви и на върха на модните тенденции:

Красиво плетиво

Есента е сезонът на плетените пуловери, жилетки и рокли. Възползвайте се от това като заложите на интересни плетива, които да подчертаят Вашата индивидуалност и личен стил.

Ярки цветове и пъстри елементи

Бъдете смели и изпробвайте различни нюанси. Може лесно да постигнете свежа визия, залагайки за ярки цветове и детайли в дамските дрехи. Не забравяйте, че през тази година водещите дизайнери наложиха зеленото, виненото червено, жълтото, оранжевото и цикламата. Използвайте въображението си!

Тайната е в аксесоарите

Стилните аксесоари никога не остават незабелязани. Шапките и меките шалове са задължителен елемент през студените месеци, но трябва да бъдат подбирани със стил. Красотата се крие в детайлите, така че акцентирайте върху тях.

Цветни чорапогащи

Избягайте от класическите бежови и черни чорапогащи и заложете на интересни и закачливи цветове, които да съчетаете добре с останалите дамски дрехи. По този начин ще постигнете една наистина нестандартна визия, но и ще демонстрирате своята индивидуалност и добър вкус.

Бонус трикове: как да носим „скъсани“ дънки през студените месеци?

„Скъсаните“ дънки са секси, закачливи, интересни и модерни, но на пръв поглед са несъвместими със студените месеци. Ето няколко трика как може да ги носите:

  • С обувки на висок ток и обемен пуловер с поло яка;
  • С чорапогащи под дънките;
  • С плетен пуловер или жилетка;
  • С дълго шлифер;
  • С голям мек шал и ежедневни боти.
Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез