Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

Кои са дамските панталони, които трябва да притежаваме през есен-зима 2019/2020

Публикувано на4 години преди 273
Харесвам0

Дамските панталони заемат голяма част от есенно-зимния период на всяка жена, независимо от нейното ежедневие и професия. Модерните панталони през тази година са олицетворение на женствеността и добрия стил.

Дължината е основната точка, която отличава тазгодишните модели от останалите. Топ тенденция са тези, които достигат малко над глезените. Широките крачоли и интересните детайли по талията също са актуални през есен-зима 2019/2020. Материите са разнообразни – кожа, вълна, трикотаж, велур, сатен и т.н. Ще забележите различни щампи, декоративни елементи, копчета, колани, волани, ресни и какви ли още не невероятни декорации. Ограничения при цветовете почти няма, така че няма начин да не се влюбите в поне няколко модела. Това, което можем да кажем със сигурност е, че няма да се разминете само с един нов панталон – ще искате да притежавате всичките.

Кожен панталон

Отдавна есенно-зимните кожени дамски панталони не са единствено черни. Може да намерите такъв панталон в най-различни цветове и разнообразни модели. Коженият панталон изглежда страхотно в комбинация с всякакви дрехи, дори с плетен пуловер. Може да го съчетаете с риза и обувки на висок ток. В ежедневието си може да го носите дори с кецове.

Класически прав панталон

Класиката винаги присъства в модните тенденции. Такъв е и елегантният прав панталон. Новото отново е в дължината – моделите, които стигат до глезените стоят на върха на модните класации. Крачолите може да имат ръбове – това значи, че едни стилето обувки биха се вписали чудесно в цялостния аутфит. Дамите, които са склонни да експериментират, може да превърнат класическия панталон в част от ежедневната визия, добавяйки изчистени кецове.

Широк панталон

Широките дамски панталони са една от емблемите на тази година. Радвахме им се през топлите месеци, а сега може да продължим да им се наслаждаваме и през зимата. Това, което отличава едните от другите, е материята. Същата тенденция се наблюдава и при гащеризоните. Дължината тук е до земята, което е предпоставка за носене на високи обувки. Крачолите са прави и широки. Определено тези панталони са много стилно предложение през 2019/2020.

Панталон тип банан

Панталонът тип банан се откроява с висока талия, дължина над глезените и по-широка част в областта на бедрата, понякога с обемисти плисета. В зависимост от материята може да го комбинирате по много начини.

Панталон в милитъри стил

Милитъри панталоните са онези красиви модели с военни шарки и широки джобове. Известно време мислехме, че те са съвсем спортни модели, но напоследък забелязваме смели съчетания с елегантни обувки и кожено яке, например.

Панталон с леопардов принт

Много дами са предубедени към този стил, но леопардовият принт се оказа една от основните тенденции през тази година и има защо. Даваме Ви жокер – изключително важно е правилно да подберете дрехите, обувките и аксесоарите, с които ще съчетаете такъв панталон. Тъй като той се явява акцентът в облеклото Ви, е необходимо да заложите на по-семпли дрехи и аксесоари. Може да се спрете на едноцветни риза, обувки и чанта, например, в кафяво, бежово или черно. Убедени сме, че ще видите по съвсем различен начин този вид панталон.

Дънки

Дънките за задължителни за всеки един гардероб. През този сезон актуалните дамски модели са в по-тъмни нюанси и широки крачоли. Високата талия отново е налице, а шарките и декорациите са сведени до минимум, дори бихме казали, че липсват. Интересно е, че се забелязват повече черни дънки през тази година. Тяхна алтернатива, разбира се, е тъмно синьото, а може да го заместите и със сиво. За почитателите на по-вталените модели – спокойно, има много и от тях.

Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез