Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

Дамска мода за съвременната жена – препоръки и тенденции

Публикувано на4 години преди 236
Харесвам0

Добрият външен вид днес е въпрос на естетика и личен стил, а не на килограми и сантиметри. Разбира се, винаги може да изглеждате още по-добре и да се чувствате комфортно в дрехите си, стига да се съобразите с някои съвети и препоръки относно облеклото.

Какви дамски дрехи са подходящи за по-пълните жени?

Може да носите всичко – рокли, поли, панталони, ризи, блузи, сака, жилетки, шалове, но задължително трябва да ги съчетаете добре и да подберете подходящи цветове. Заложете на комфорта и изберете дрехи, които да не Ви стягат в областта на корема и ханша. Високите деколтета са във Ваша полза, тъй като оптически стесняват горната част на тялото Ви.

Панталоните с висока талия и широките поли биха били чудесен избор. Дамите, които са с по-висока горна част на тялото, е добре да носят дълги панталони и по-къси блузи. Палтата, които носите, трябва да бъдат с дължина до коляното. Изчистените линии са с предимство за Вас. Преценете добре фигурата си и съобразете дрехите с нея.

Какви дамски дрехи е добре да избягвате да носите?

Не Ви съветваме да носите плътно прилепнали по тялото дрехи. Друг враг на перфектната визия при пълните дами са хоризонталните райета, така че ги избягвайте. Широките деколтета също не бихме Ви ги препоръчали, тъй като придават повече обем в горната част на тялото и създават впечатление за несъразмерност. Не носете обувки, които са със средна дължина, както и ниски ботуши с дължина до коляното – това е най-лошият избор. Подходящи за Вас са по-скоро моделите, които стигат до глезена или нежните стилето обувки.

Как да прикриете несъвършенствата по тялото Ви?

Избирайте дамски дрехи, които да са по-широки и тъмни в областите от тялото, които не харесвате. Плътните материи и правите кройки също добре биха прикрили малките несъвършенства. Акцентирайте върху предимствата си – с шарка, щампа, аксесоар, ярък цвят или нещо друго.

Кои са модерните цветове при дамските дрехи за по-пълните жени през 2019/2020 година?

Няма да сгрешите, ако се сдобиете с няколко бежови тоалета, които да съчетаете с кафяво през есента и зимата. Други актуални цветове са кралското синьо, розова пудра, блатно зелено, лъскаво черно, прашно сиво, златисто, графитено сиво, ръждиво червено и всички нюанси на кафявото.

Може да постигнете страхотна визия като съчетаете няколко вида дрехи в различни нюанси на зеленото, например.

И не забравяйте, че добрият стил не се определя от размера на дрехите – той изразява отношението ни към модата и усета ни към красивото.

Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез