Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

Дамските поли през есен-зима 2019/2020, в които се влюбихме

Публикувано на4 години преди 208
Харесвам0

Студеното време никога не е успявало да повлияе на желанието на дамите да изглеждат женствени и елегантни. Точно затова на помощ идват стилните дамски поли, които ни карат да изглеждаме зашеметяващо през всеки сезон. Този път ще избягаме от класическите предложения и ще разгледаме някои по-интересни модели поли, с които бихте изпъкнали на всеки повод, а и наближават коледните и новогодишни празници – дните, които особено много се нуждаят от малко повече блясък.

Пола с цепка

Дължината няма значение – мини, миди или макси. Важното е, че акцентът пада върху сексапилната цепка. Дизайнерите се постараха да ни осигурят разнообразие от материи, които правят моделите наистина забележителни – сатен, велур, кадифе. Цепката може да се регулира и с цип, което е доста практично решение за различните поводи.

Пола със змийски принт

Голяма част от дамите са предубедени към животинските принтове, особено към змийските. Грешка! Представете си една миди пола със змийска шарка в комбинация с елегантен пуловер в горчица, например. Тези модели дамски поли съвсем не се предлагат само в сивата цветова гама – може да ги откриете в най-различни нюанси – червено, лилаво, жълто, синьо, зелено, кафяво и т.н.

Плисирана пола

През този сезон плисираните поли се отличават с металически цветове – сребристо, златисто, бронзово. Плисетата може да са малки или големи, дължината на полите също е различна – средна или дълга, но при всички положения стоят много ефектно. Плисираните поли добавят нотка нежност и очарование, носят усещане за романтика и женственост.

Пола с панделка

Тук говорим за полата с висока талия и панделка, която се връзва в областта на кръста. Ние предпочитаме късите модели, но много разпространени са и дамските поли от този тип със средна дължина. Може да ги комбинирате с блуза с поло яка, риза или фин пуловер.

Пола от кадифе или велур

Кадифето и велурът, както споменахме, са сред най-актуалните материи през тази година. За тях може да кажем, че излъчват безкомпромисен стил и носят усещане за лукс. Цветовете и дължините са разнообразни, така че със сигурност ще откриете подходящите за Вас.

Пола с блестящи пайети

Такава пола е чудесно решение за предстоящите празници. Особено модерни са розовите пайети, но няма да сгрешите и със златисти или сребристи. Тези поли са подходящи и за рождени дни и всякакви партита.

Кожена пола

Кожената пола е винаги актуална. Интересно през тази година е, че откриваме модели с фотопринтове и най-разнообразни дизайни. Тази пола се съчетава лесно и е подходяща за различни поводи, така че трябва да се сдобиете с поне една такава.

 

Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез