Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

Стилни идеи за перфектна спортно-елегантна визия

Публикувано на4 години преди 965
Харесвам0

Перфектният външен вид има огромно значение за това да се чувстваме и изглеждаме по-уверени, но не по-малко важен е комфортът, който дамските дрехи носят. Най-добрият избор в този случай са спортно-елегантните визии. Още едно безспорно тяхно предимство е, че те са подходящи за всякакви поводи – за коктейл, за разходка, за офиса и т.н. Съществува обаче една тънка граница, която ако преминем рискуваме да изглеждаме зле облечени или твърде неглиже. Всъщност никак не е трудно да комбинирате дрехите, за да изглеждате добре – достатъчно е в аутфита Ви да присъства и спортен елемент, и елегантен. Сега ще се убедите сами колко е просто това:

Обувки Оксфорд и рокля

На пръв поглед тази комбинация изглежда съвсем несъвместима. Но само на пръв. Всъщност това съчетание е много женствено, дава несравнимо удобство и свобода. Този вид обувки може да се комбинира с различни модели рокли – зимни рокли с дълъг ръкав и чорапогащи, ефирна лятна рокля или рокля за офиса. Всякакви цветови експерименти са позволени. Може да откриете тези обувки в най-различни нюанси според сезона. Оксфорд стоят чудесно и в комбинация с дънки и овърсайз пуловер – перфектна есенна визия. Да, със сигурност има комфортни дамски дрехи и обувки, стига да знаете какво търсите!

Сако и кецове

Това със сигурност е една от любимите ни комбинации при спортно-елегантните визии. Сакото е задължително за всеки дамски гардероб – стилно, елегантно и универсално за всеки повод. Много дами обаче не са почитателки на високите токчета, затова предпочитат кецовете, които са безкрайно удобни и се вписват добре в стила, за който говорим. Най-добра комбинация се получава от бели кецове, семпла тениска или топ и цветен блейзър (може да заложите и на класически цветове). Това е лесен начин да имате свеж и стилен външен вид, особено ако прибавите и малко самочувствие. Сакото може да бъде и с ¾ ръкав, но избягвайте флоралните мотиви и въобще всякакви шарки.

Стилето обувки и дънки Boyfriend

Тази комбинация звучи странно, но пробвайте да обуете Boyfriend дънки и заострени обувки на тънки токчета. Представихте ли си го? Да, това определено е една много стилна и впечатляваща спортно-елегантна визия. Чудите се още какви дамски дрехи биха намерили място в този аутфит? Елегантен топ или риза, например – съобразете се със сезона. Това съчетание Ви дава едно предимство – перфектен силует на краката. Тук отново ще можете да се насладите на максимален комфорт и в офиса, и по време на ежедневните си занимания.

Съществуват още много варианти за страхотни комбинации от спортно-елегантни дрехи, обувки и аксесоари. Надяваме се да сме успели да Ви вдъхновим да изпробвате някои от тях, а за останалите – доверете се на въображението си и модния си вкус. За някои хора звучи странно, но удобните дамски дрехи наистина могат да бъдат и красиви. Позволете си нотка екстравагантност в офиса, събудете любопитството у околните по време на шопинг, разходка или кафе с приятелка. Бъдете себе си!

Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез