Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

Модни тенденции при дамските палта и якета 2019/2020

Публикувано на4 години преди 241
Харесвам0

Зимният сезон наближава, а с него идва и интересът ни към стилните дамски палта и якета. През тази година отново няма да липсва разнообразие от кройки и цветове, така че всеки вкус ще бъде задоволен.

Дамските палта се отличават с изчистен силует, вталени кройки и двуредно закопчаване, което обаче не е задължително за всеки модел. Те придават на външния вид елегантност, женственост и грация.

Актуални през този сезон остават по-тъмните тонове – графитено сиво, тъмно синьо, черно, маслинено зелено, кафяво, винено червено. Напоследък забелязваме и по-интересни цветови предложения – горчица, лилаво, бежово и ръждиво червено, например.

Кожени якета и палта

Кожата винаги е актуална, а за предпочитане е тя да бъде естествена. През тази година овчата кожа е сред основните тенденции през 2019/2020. Разбира се, най-важно е кройката да е подходяща за тялото Ви, дори и да заложите на изкуствена кожа.

Милитъри якета и палта

Необичайно, но все пак този стил не напуска модните тенденции през последните години. През 2019/2020 иновациите са насочени към дължината на дамските милитъри якета и палта – тя е по-къса и напомня за мъжките модели. Големите двуредни копчета също са характерни за този стил, тъй като напомнят за войнишките униформи – отличителен белег на милитъри стила. Цветовете са по-скоро пастелни – бежово, кафяво, зелено.

Кежуъл якета и палта

Този вид дамски якета и палта се отличават със свободни кройки, разнообразни нюанси и обикновено с по-голяма дължина. Най-хубавото при тях е, че могат да се носят както в ежедневието с дънки и кецове, така и да завършват бизнес визията. Такова палто би било универсално решение за всеки стил.

Вълнени палта

Вълнените дамски палта са сред най-предпочитаните модели през студените месеци и това е съвсем разбираемо – те са елегантни и много топли. Сред най-харесваните дължини е тази над коляното. Цветовете са най-различни, така че лесно ще откриете идеалния за Вас.

Унисекс палто

Това палто само изглежда унисекс, което пък се дължи на безформените линии. То не описва силуета, а е с права форма. Често е с шал яка, а цветово може да се открие в стандартните за сезона нюанси – червно, кафяво и сиво.

Палто тип жилетка

Да, това не е съвсем стандартно решение за зимата, но пък изглежда чудесно. Палтата тип жилетка са без закопчаване, обикновено моделите са с голяма дължина. Могат да се носят и в ежедневието с дънки, например, и в офиса. Някои модели са асиметрични и п прекрасен начин разнообразяват цялостната визия.

Палто тип бомбер

Признаваме, че звучи странно, когато става въпрос за палта, а не за якета. Истината е, че това е един много ефектен модел, който определено заслужава нашето внимание. Дължината му е по-голяма отколкото при якетата от този тип. Комбинацията със спортно-елегантни обувки и панталон е просто страхотна.

Късо палто или яке

Излишно е да споменаваме, че такива модели има в най-различни цветове, от разнообразни материи и с различни яки и закопчаване. Това, което ги прави предпочитани, са най-вече възможностите да се носят с прилепнали дрехи като секси рокля, например. Варианти за съчетания има наистина много – въпрос на вкус.

 

Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез