Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

Как да изберем есенно-зимна рокля и кои са актуалните модни тенденции

Публикувано на4 години преди 247
Харесвам0

Роклята е универсалният войник за всеки повод, в работата и в ежедневието, който ни спасява във всяка ситуация. Обикновено свързваме дамските рокли с топлите летни дни, романтични плажни преживявания и купони на открито, но истината е, че те ни влизат в употреба целогодишно и за всеки приказен повод.

Коя рокля е подходяща за есенно-зимния сезон? Тази с дълъг ръкав, разбира се! Не мислете, че по това време от годината роклите са еднообразни и скучни. Разнообразието от модели, материи, цветове и кройки ще Ви убеди в обратното. Съчетани с кожено яке или сако през есента и стилно палто през зимата, роклите изглеждат невероятно, а комфортът, който носят, е несравним.

Предупреждаваме Ви – дебелите чорапогащи са враг на плътните рокли. Заменете ги с фини или обуйте ботуши. Не забравяйте, че основният акцент във Вашия аутфит е именно роклята.

Ето няколко актуални предложения дамски рокли за есента и зимата:

Рокля с поло яка и ¾ ръкав

Тази рокля е чудесен избор, когато говорим за лесно съчетаване с аксесоари и обувки. Бихте изглеждали страхотно, ако добавите тънък колан и боти. Повечето модели са прави и с дължина до коляното. Цветовите решения са разнообразни, така че лесно може да откриете подходящия нюанс за Вас.

Плетена рокля

Тя може да бъде и от фино плетиво, и от по-дебела вълна. При всички положения това е ексцентрично решение и сме сигурни, че няма да останете незабелязани. Най-важното е, че ще Ви бъде топло и комфортно с такъв модел рокля.

Дантелена рокля

Дантелената рокля носи онзи познат полъх от миналото, който напомня за безпогрешен стил, романтика и женственост. В комбинация с обувки на висок ток със сигурност ще блеснете на всеки официален повод. Единственото, което може да добавите към тази рокля е метален нежен колан, но се съобразете с конкретния модел.

Рокля от кадифе

Това е една от любимите ни тенденции през тази година и олицетворение на елегантността. Ако искате да постигнете сексапилна визия, изберете къса рокля от кадифе и я комбинирайте с ботуши тип „чизми“ на висок ток – гарантираме Ви, че ще оставите околните без дъх.

Дълга рокля

Дамските рокли в маски размер са логичен избор през есенно-зимния сезон, но трябва да внимавате как ги комбинирате. Основното правило е връхната Ви дреха да е къса, а не дълга. Материите и цветовете също са разнообразни. През есента може да носите такава рокля с кецове и пухкав елек или дънково яке. Елегантните дълги рокли, разбира се, комбинирайте с обувки на висок ток и стилен клъч.

Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез