Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

С ETERE СТАВАШ ПО-ДОБЪР

Публикувано на5 години преди 158
Харесвам0

С ETERE СТАВАШ ПО-ДОБЪР

 

„Бъди промяната, която искаш да видиш в света“ едно от любимите ни изказвания на Ганди. Да помагаш не изиска много големи усилия, по-скоро изисква състрадателност и емпатия. Да бъдеш добър човек е призвание, а когато имаш да споделиш с този, който няма е човечност.

Ние от екипа нa ETERE вярваме, че добротата е част от нашето бъдеще, настояще и минало и с огромно удоволствие се присъединяваме към каузата „Един Процент Промяна“, където всеки един човек може да се абонира и да стане дарител. Един Процент Промяна е за хора, които искат да правят добрини в България и които са готови да дават и да предизвикват дълготрайна и осезаема промяна в обществото ни всеки месец.

С всяка покупка реализирана на уебсайта ни www.etere.bg 1%  от стойността й ще бъде даряван за съответната кауза. През октомври ще бъде подкрепяна една от целите на фондация „Нашите недоносени деца“. Идеята е да се съберат достатъчно средства за закупуването на анатомични гнезда, които поддържат преждевременно родени бебета в ембрионална позиция. Това е есенциална грижа, необходима за правилното развитие на едно недоносено бебе. Тези анатомични гнезда ще бъдат разпределни в три болници в България – МБАЛ гр. Силистра; МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“ гр. Кърджали и II САГБАЛ Шейнов в гр. София.

Повече информация за каузата „Един процент промяна“ можете да намерите на техния уебсайт: www.onepercentchange.today, а ние ще ви държим в течение с резултатите от събраните средства, благодарение на вас клиентите на ETERE в секцията „блог“ на нашия уебсайт, както и на фейсбук страницата ни.

Нека станем по-добри с ETERE!

Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез