Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

Модни тенденции при дамските панталони през 2019-та

Публикувано на4 години преди 429
Харесвам0

Дамските панталони през тази година са елегантни и изключително удобни, а най-хубавото е, че скриват всички недостатъци по краката. Модните тенденции през 2019-та ни показаха, че през пролетно-летния сезон може да си позволим да носим не само поли и рокли, а и панталони, с които да изглеждаме зашеметяващо. Забравете за тесните и неудобни дънки, защото през тази година актуалните модели панталони са широки, прави и комфортни. Запознайте се с тях и се убедете сами:

Широки и прави дамски панталони

Тези панталони са популярни още от времето на Коко Шанел, която също им е била голям почитател. Има защо – те са изключително удобни и изглеждат невероятно. Класическите модели с висока талия оглавяват модните тенденции, а основното им предимство е, че подхождат на всяка фигура. Падащата лека материя и интересната кройка скриват всички недостатъци на краката и визуално ги правят да изглеждат по-тънки, дълги и стройни. Добър избор са за всеки повод. Лесно може да се създаде както небрежен ежедневен външен вид, така и строго официална или бизнес визия. Експериментирайте с цветовете според личния Ви вкус. Най-добре е да ги комбинирате с обувки на висок ток, но това зависи от облика, който искате да постигнете. Горната дреха трябва да е лека, може да добавите фина наметка или пък да съчетаете панталона с тениска. Считаме, че това е един от задължителните за гардероба на всяка жена панталони.

Панталони тип „цигара“

Този вид панталони са също на върха на модните тенденции през тази година. Отличават се с по-отпусната горна част и стесняваща се долна, като дължината обикновено достига малко над глезена. Най-добре биха изглеждали по-слаби и високи дами с такъв панталон. Това обаче, не означава, че по-пълните дами или тези с по-широки бедра, трябва да се лишат от удоволствието да притежават такъв модел панталони. За тях е препоръчително да изберат тъмни цветове и модели с по-дълги крачоли. Добрата новина, че тези панталони могат да се комбинират и с елегантни блузи, и с небрежни тениски, като важно е да се обърне внимание на нюансите.

Клош панталони

Този модел напомня за пола-панталон. Той е широк и изрязан малко под коляното. Изглежда изключително стилно и придава уникалност на дамата, която го носи. И все пак трябва да знаете, че не подхожда на всеки. Специфичната му дължина визуално скъсява краката и ги прави по-обемни, затова стои най-добре на по-високи и слаби жени. Съчетанията с него са лесни – тениски, ризи, блузи, всичко би стояло чудесно, но внимавайте с избора на обувки и цветове. По отношение на обувките – подходящи са всички модели.

Ретро дънки

Тази година щампите, кръпките и тесните модели отстъпиха място на ретро моделите дънки с широки крачоли и изчистен дизайн. Запазва се единствено тенденцията с протритите десени. Раздърпаните ръбове и големите разрези също отсъстват от модната сцена, което би допаднало на по-консервативните дами. Добре е да съчетавате дънките с протрити крачоли с блузи и тениски в по-неутрални цветове, за да не претрупате визията си. Умерените и спокойни нюанси на материята са хит през 2019-та. Усещането за комфорт преобладава при новите модели, тъй като крачолите вече не са впити в глезените, а се разширяват от коляното надолу. Класическите кройки остават основна тенденция. Летните модели се отличават с разнообразни цветове, основно пастелни – розово, бяло, бежово, синьо, сиво, зелено. Допълнете визията си с чифт бели кецове и сини дънки, и може да бъдете сигурни, че сте си осигурили удобство през целия ден. Избягвайте да съчетавате тъмните дънки със светли обувки, както и по-светлите цветове – с тъмни.

Основното, което трябва да знаете за тазгодишните тенденции при панталоните е, че ниската талия не е актуална, а широките модели са най-добрият избор. Който и модел да изберете, задължително го съчетайте с горда походка и усмивка.

Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез