Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

Лятото пристигна – какво да носим в офиса през горещите месеци?

Публикувано на4 години преди 145
Харесвам0

Лятото е вече тук и е един от любимите ни сезонии както всеки нов сезон изисква свеж и модерен гардероб. Намирането на подходящи дрехи за офиса през горещите летни дни може да бъде предизвикателство. Работният гардероб трябва да е подходящ и удобен и в същото време да ни кара да се чустваме и изглеждаме страхотно. Не сте сигурни какво да облечете и как да съчетаете дрехите? Без притеснения. За да ви помогнем да  се ориентирате сме направили списък с някои от нещата, които трябва да притежавате в летния си офис гардероб. Всички от тях са стилни и лесни за съчетаване през летните месеци.

Какво трябва да има в летния ви гардероб? Съветваме ви да избирате облекла от леки материи. Леките тъкани като памук, лен и коприна ще ви помогнат да преборите горещините и да се чуствате спокойно и приятно през целия ден.

Инвестирайте в цветни рокли

Роклите са изключително удобни в горещините. Избирайте такива от леки, дишащи материи в светли и ярки цветове или щампи с приятни и съвременни модели. Роклята е едно  от най-лесните облекла, когато се чудите какво да облечете. Особено привлекатени са роклите – ризи с копчета отпред. За да ги разнообразите – носете ги с различни аксесоари - колани или бижута.

Поли с дължина миди

Този тип поли са иключително удобни и лесно се съчетават с почти всичко – с ризи, тениски или потници - по този начин може да изградите безкрайно много тоалети. Купете си плисирана миди пола в пастелни или неутрални цветове. Такъв тип поли са подходящи за офиса и могат  да се носят през всички сезони - със сандали и цветен потник през лятото и с клин и затворени обувки през есента.

Панталони в светли цветове

Леки панталони в меки отенъци като гълъбово сиво или пастелно синъо съчетани с тъмна блуза или сако са класика при облеклата за офиса – изберете ди панталони с различна кройка – начините за съчетаване с различни сака или жилетки са безкрайни.

Бяла риза

Във всеки офис гардероб, особено през лятотоу трябва да присъства бяла риза. Белите ризи могат да са супер различни – изчистени, с дантели или бродерия. За летните месеци изберете ризи с ¾ или къс ръкав и вталени – те придават страхотен силует и може без проблем да ги комбинирате с разлечни поли, панталони или костюми.

Потници в различни цветове

Копринени потници в ярки цветове  като розово и жълто са страхоген избор за летните дни. Изглеждат страхотно под сако или с пола и освежават всеки офис аутфит.

Сака от леки материи

Блейзъри от фини материи са перфектни за лятото – придават стил и са изключително удобни за офиса.Придават завършен вид на всеки аутфит и са подходящи за офис обстановка.Също така са перфектно решение ако температурата в офиса е ниска иви е студено. Съчетават се прекрасно с всичко – от поли и панталони до дънки.

Чанта в свеж цвят

Чанта в ярък цвят ще освежи гардероба ви и всеки работен аутфит. Не само това, светлите тонове и ярки цветове ще повдигнат настроението ви. Изберете си класически модел, който може да съчетавате с всичко.

Не забравяйте да включите в летния си гардероб:

Аксесоари

Един от най-добрите и най-достъпни начини да освежите облеклата за офиса и външният си вид е като използвате различни аксесоари. Започнете с основните – колани, бижута или смело червило.

Цветни и удобни обувки

Обувки в ярки цветове ще добавят цвят към всеки работен аутфит и ще го разнообразят.

Флорални мотиви

Рокли и поли с флорални щампи придават модерен и професионален вид в офиса и в същото време са идеални за парти след работно време.

Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез