Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

5 летни панталона, които всяка жена трябва да притежава

Публикувано на4 години преди 176
Харесвам0

Много дами предпочитат да носят панталони през лятото. Модният пазар изобилства от свежи предложения летни панталони, които успешно изместват роклите и полите, типични за сезона. Ето кои са актуалните модели, които подбрахме специално за Вас.

Панталони с широки крачоли

Този тип панталони нашумяха през миналата година и продължават да бъдат все така актуални през тази. Известни са още като „палацо“. Предимствата им са, че дават пълна свобода и лекота на движение, проветриви са и най-важното – изключително елегантни. Те могат да бъдат част от перфектната бизнес визия, но също така чудесно се вписват в ежедневния аутфит. Важно е да подбирате широчината на крачолите според фигурата си. При съчетаването на панталоните с широки крачоли водещо е постигането на балансирана визия, т.е. талията трябва да се подчертае с по-тесни топове или блузи. Добавянето на колан също ще доведе до този ефект. В никакъв случай не избирайте широки дрехи за горната част на тялото си, тъй като те биха му придали излишен обем. Комбинацията с дълго сако или яке оптически удължава краката и торса. Ако имате по-ясно изразени ханш и бедра, избягвайте панталони с джобове отстрани. За да постигнете наистина стилен външен вид, не забравяйте да прибавите високи токчета.

Ленени панталони

Ленът винаги е бил една от най-предпочитаните материи през пролетно-есенните месеци, защото не спарва, държи хладно и е изключително лек. Моделите и кройките са много разнообразни, обикновено са едноцветни или са решени в неутрални тонове. Комбинирането им с други дрехи също е много лесно – топ или риза, които също могат да бъдат от лен, удобни сандали и небрежна чанта. Трябва да отбележим и че имат един недостатък – лесни са за мачкане и са трудни за гладене. Можем да им простим това несъвършенство, защото винаги стоят изумително и не бихме могли да лишим гардероба си от тях.

Чино панталони

Този модел панталони са взети назаем от мъжкия гардероб и са едни от най-предпочитаните сред дамите. Отличителна тяхна черта е по-строгата и елегантна линия. Обикновено чино панталоните са със средно висока или ниска талия и по-свободна горна част, а крачолите се стесняват надолу. При много от моделите глезените са открити. Цветовото разнообразие е огромно. Най-често този вид панталони са от лен или памук, което ги прави и толкова предпочитани. Чудесно се вписват в офис визията, съчетани с риза или тесен топ и обувки на високи токчета. В свободното си време може да ги комбинирате с ниски и равни обувки, включително и сандали. Съветваме ви, ако сте с по-нисък ръст, да изберете чино панталон с висока талия – по този начин визуално ще удължите краката.

Скини панталони

Скини панталоните никога не излизат от модните тенденции. Много дами предпочитат крачоли по тялото и линии, описващи техните извивки. Подходящи са за всеки повод, което е още един техен плюс. Трябва да знаете, че ярките и светли тонове привличат вниманието към краката, а по-тъмните цветове вталяват. Избягвайте големите джобове в областта на бедрата и дупето, тъй като те визуално придават обем. Скини панталоните подчертават големия ханш, затова заложете на друг модел, ако искате да го прикриете. Пъстрите ризи и блузи, както и дългите ботуши изместват фокуса от проблемната ви зона. По-свободните блузи, жилетките и саката прикриват несъвършенствата в коремната област. Ако искате да изглеждате по-високи, изберете блуза или риза в същия цвят като панталона. Не забравяйте, че удобството е най-важно. Ако не се чувствате комфортно в тесни панталони, насочете се към други модели, които ви дават свобода на движение.

Бели панталони

Белият панталон е абсолютно задължителен през лятото. Основното му предимство е лесното съчетаване с дрехи в най-различни цветове, както и с всевъзможни аксесоари. Препоръчваме ви комбинацията от бял панталон с дрехи и бижута, по които има цветни акценти. Избягвайте съчетанията с бели топове или тениски, тъй като има много различни нюанси на бялото, а и рискувате да постигнете ефект „пижама“. През летния сезон най-приятни комбинации се получават с бежови нюанси, кафяво, жълто, розово и дрехи с флорални елементи. Ограничения в избора на подходящи обувки няма.

Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез