Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

Кои са задължителните дрехи в гардероба на всяка жена

Публикувано на4 години преди 335
Харесвам0

Разнообразието в гардероба на всяка жена е особено важно, но преди да натрупаме купища дамски дрехи, трябва да се сдобием с някои основни, които никога няма да излязат от мода и ще ни влизат в употреба при най-различни поводи. Най-хубавото при тези дрехи е, че те могат да се съчетават помежду си, а добавяйки различни аксесоари, обувки и чанти, да постигаме най-различни визии. Подходящи са за активната жена, която работи, домакинства, излиза с приятели, спортува и се забавлява. Важно за дрехите от основния дамски гардероб е те да са качествени, ушити от хубави материи и да съответстват на фигурата. Всяка жена трябва първо да се съобрази с естеството на своята работа и ежедневието си, след което да отдели нужните средства за базисното облекло. Ето кои са задължителните дамски дрехи, които всяка жена трябва да притежава:

Бяла риза

Ако обмисляте да купите само една бяла риза, то тогава изберете класически модел с права кройка, а ако можете да си позволите още една – разнообразете гардероба си с асиметричен модел, например. Кое прави бялата риза универсална? Може да я комбинирате с абсолютно всякакви дрехи. В офиса може да постигнете добър делови външен вид, съчетавайки я с елегантен панталон или с пола с висока талия, както и под пуловер или сако. С дънки и ниски обувки бихте могли да изглеждате страхотно в ежедневието си – на разходка в парка или на шопинг, примерно.

Елегантно сако

Във всеки гардероб трябва да е налично поне едно елегантно сако. То е чудесен вариант както за офис визията Ви, така и за постигане на по-стилен външен вид. Страхотен ежедневен аутфит е комбинацията от сако, дънки, тениска, удобни обувки и обемна чанта.

Тренчкот

Тренчкотът е универсална връхна дреха през пролетта и есента. Може да се носи върху официални поли, рокли и панталони, но стои добре и в съчетание с дънки. Обикновено дамите с по-светъл тен на кожата предпочитат черния тренчкот, а тези с матова кожа – бежов.

Класическо палто

Класическото палто е една от задължителните дамски дрехи през студените есенни дни и зимния сезон. То замества тренчкота през студените месеци и се комбинира по същия начин с останалите дрехи. Кройката е изчистена и елегантна, а дължината обикновено е до коляното. Добавете един красив, мек и плътен шал към него, чаровна зимна шапка, както и високи ботуши, и ще постигнете зашеметяваща и много стилна визия.

Черен кожен панталон

За много дами това е ексцентричен избор, но всъщност е много добро попълнение към всеки гардероб. Материята играе основна роля – съчетава се лесно с меки пуловери, ризи, дънково яке, официално палто, кецове, боти и т.н. Черният цвят позволява повече комбинации с различните нюанси.

Пола тип молив

Разбира се, на пръв поглед свързваме елегантната пола тип молив с офис облеклото, но всичко е въпрос на въображение и познания в света на модата. Заменяйки стилната риза от деловия аутфит с къс топ в свеж цвят, Вие лесно може да се сдобиете с отлична визия за разходка, парти или среща с приятели. Тази пола може да бъде и обрана, и секси – въпрос на съчетание.

Малка черна рокля

Как без нея? Когато говорим за задължителни дамски дрехи, това е първото, което ни идва наум. Със сигурност можем да твърдим, че тя винаги е правилният избор – елегантна, секси и може да се носи на различни поводи. В комбинация с обувки на висок ток, тя прави визията Ви неустоима и дори дръзка. Не я пренебрегвайте, дори да Ви се налага да я обличате само веднъж в годината. Както казва любимият ни Карл Лагерфелд: "Една жена никога не е прекалено облечена или недостатъчно облечена с малка черна рокля."

Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез