Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

Кои са модерните чанти на 2019/2020-та

Публикувано на4 години преди 390
Харесвам0

Модерните дамски чанти през 2019/2010-та задоволяват напълно потребностите на съвременните жени, събирайки в себе си най-доброто от последните години. Може да се каже, че актуалните тенденции през тази година обединяват ретро влиянието и иновативния дизайн, адаптиран към настоящата реалност. Основните модели преплитат различни стилове, комбинирайки плажния и бизнес стил, класиката и спорта. Ето кои модели дамски чанти подбрахме за Вас:

Сламена чанта

Сламените чанти са тотален хит през тази година. Вече не се считат само за плажен аксесоар, а намират приложение и в ежедневната, дори в офис визията. Формата им варира от малка кръгла чанта с дълга дръжка до голяма правоъгълна чанта с къса. Могат да се намерят в различни нюанси на кафявото и бежовото, както и във всички останали цветове. Деловият вариант на сламената чанта е с кожени дръжки и елементи. Малката чанта допълва ежедневният облик, придавайки му нотка романтика и женственост.

Прозрачна чанта

Интересен моден тренд се оказа прозрачната дамска чанта. Тя би се харесала на подредените жени, които не се притесняват да покажат какво носят в себе си. Има и двупластови чанти с непрозрачен калъф вътре, с които успешно може да скриете вещите си. Подходящи са за съчетание с дрехи от леки материи, летни рокли, ефирни блузи и други. Прозрачните материи навлязоха и при обувките през 2019-та, така че би могло да се получи ефектно съчетание с такъв модел чанта.

Чанта-раница (тип мешка)

Тази чанта наподобява торба и може да се носи през рамо или в ръка.Подхожда на дрехи от леки материи, свободно падащи поли и рокли. Разбира се, може да бъде част от ежедневен аутфит, включващ дънки и кецове. Чантата-раница е изключително удобна и обикновено побира в себе си много неща, което я прави предпочитан избор при дамите. Малките раници възродиха 90-те години и се завърнаха с пълна сила в топ тенденциите през 2019/2020-та.

Ретро чанта

Напомняйки моделите на Louis Vuitton и Dior, ретро чантите внасят носталгична романтика в тазгодишните модни тенденции и пренасят духа на минали десетилетия в съвремието по елегантен и женствен начин. Тези чанти говорят за безкомпромисен стил и усет към модата. Пасват чудесно на жените, които се стремят да са винаги в крак с актуалните трендове и излъчват сила и самоувереност. Възможни са всякакви комбинации с дрехи и обувки, което е още едно безспорно предимство на тези модели.

Чанта с ресни

Дамските чанти с ресни са популярна тенденция през тази година. Най-често срещаните модели от велур или кожа. За популяризирането на тези чанти допринесоха в голяма степен Roberto Cavalli, Stella McCartney, Lanvin и Michael Kors. Моделите с ресни стоят чудесно в комбинация с ежедневни дрехи и по-ефирните през лятото. В есенните дни могат да се съчетаят с тренчкот или дори с дънково яке.

Чанта тип клъч

Елегантните клъчове винаги са на върха в модните тенденции при чантите. Техният минималистичен дизайн бе представен от редица известни моделиери като Ralph Lauren, Giorgio Armani, Roberto Cavalli и Michael Kors.Могат да бъдат намерени в различни варианти, цветове, с интересни десени и детайли. Тези чанти са незаменими, когато става въпрос за официален повод, вечеря или парти. Допълват по прекрасен начин всяка стилна рокля, а също и елегантни поли и панталони. Високите токчета са задължителни, когато говорим за тези малки бижута.

Черно-бяла чанта

Черно-бялата чанта е класическият избор на традиционалистите, но и актуален тренд при чантите тази година. Подходящи са и за ежедневието, и за официални поводи. Големината и моделите са разнообразни. Стоят добре с почти всякакви дрехи и обувки. Може да ги видите дори в модните колекции на Chanel.

И още…

През 2019/2010-та преобладават повече пастелните тонове, а ярките цветове остават на задна позиция. Сдържаните и меки нюанси ще са модерни през топлите дни, а през студените – класическите тъмни тонове като черно, кафяво и червено.

 

Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез