Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

Кои са чантите, които всяка жена трябва да притежава

Публикувано на4 години преди 145
Харесвам0

Чантите са задължителен аксесоар в гардероба на всяка дама и завършващ елемент на всяка стилна визия. Съществуват всякакви модели, материи и цветове, така че изборът е наистина голям. Всъщност, голяма част от дамите предпочитат удобните и обемни чанти, които побират какво ли не в себе си, но различните поводи изискват и различни видове чанти, така че няма как да пренебрегнем и малките елегантни бижута. Ето кои са дамските чанти, които всяка жена трябва задължително да притежава:

Голяма функционална чанта

Тази чанта трябва да бъде основната във Вашата колекция. Стилът й е семпъл и се приспособява лесно към всичките Ви ежедневни занимания – работа, разходка, шопинг, делова среща, обяд. Тя не трябва да бъде само подходяща за офиса, но и да е много шик. Не трябва и да е прекалено голяма, тъй като така несъзнателно ще я пълните с всевъзможни излишни неща, които ще Ви тежат.

Клъч

Клъчът е онази малка елегантна чанта, без която не може да мине нито един официален повод, а и не само. Напоследък често се забелязва тенденцията клъчът да се появява и в ежедневния стил, а вече са налице и малко по-големи модели, които събират повече от телефон и червило в себе си. Клъчът в телесен цвят може да се нарече „универсален войник“, тъй като се вписва идеално в почти всеки аутфит.

Чанта тип куфарче

Тези модели излъчват стил, класа и наличие на добър вкус. Удобни са и за ежедневието, и за офиса. Допълват по чудесен начин елегантния костюм, офис роклята или изчистената пола. Големината им варира, така че лесно може да откриете подходящата за Вас чанта.

Чанта тип раница

Раниците безспорно са младежки модели чанти, но ги свързваме с несравнимо удобство, а в гардероба ни винаги се намира място за тях. Те са подходящи за ежедневието – разходки, срещи с приятели, шопинг или пък спонтанно кратко пътуване. Вписват се добре в непретенциозния външен вид, а съчетанието с кецове е просто задължително.

Чанта с дълга дръжка

Предимството на чантите с дълга дръжка е, че ръцете ни са свободни. Подходящи са за почти всякакви поводи, другото е въпрос на големина. Може да ги носите по време на пазаруване, разходка, когато сте навън с децата, когато сте на бар с приятелки или пък на официално събитие.

Чанта тип торба

Това е идеалната ежедневна чанта. Тя може да бъде кожена или от велур, с няколко отделения вътре или пък с открояващ се акцент. Много дами я предпочитат заради възможността да носят със себе си повече неща, а се отличава с голямо удобство.

Чанта с къса дръжка

Тази чанта дава няколко възможности за носене – на рамо, на лакът и на китка. Основният модел е с къса дръжка, но повечето такива чанти се предлагат и с допълнителна дълга. Би се вписала добре по време на бизнес среща, в офиса или може да бъде просто любим ежедневен модел.

Вечерна изискана чантичка

Да, това може да бъде и клъч, но има много други елегантни модели, които намират приложение, когато говорим за официални поводи. Възможно е вечерната чанта да е под формата на портмоне, да има или да няма дръжки, да е обогатена със скъпоценни камъни или брокат, да има интересно закопчаване или впечатляващи орнаменти. Разнообразието е наистина голямо. В нея няма да можете да поберете много неща, но и официалните събития не го изискват. Една такава чанта може да се окаже основният акцент във Вашето облекло, така че не я подценявайте. Няма нужда да споменаваме, че е задължително да се комбинира със също толкова елегантни обувки на висок ток, които да завършат цялостната визия и да накарате всички да гледат към Вас.

Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез