Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

ETERE с поредното си участие в Who's Next.

Публикувано на8 години преди от 223
Харесвам0

ETERE е една от най-успешните български модни марки, които доказват заслужения си успех с поредното си участие в Who's Next. Радваме се да разкажем за това, но нека първо почнем от началото...

ETERE има симпатична история, чието начало е дадено преди 22 години в Пловдив. Стартира като малка семейна фирма, впоследствие започва да си сътрудничи с професионалисти от Италия и САЩ, и по този начин, със силна амбиция и усърдна работа, постига страхотен успех. Толкова страхотен, че за четвърти пореден път марката участва в най-мащабното модно изложение “Who’s Next”, което имаше своето 16-то поредно издание тази есен в Париж и определено е мястото, където виждаме отбрани марки, отговарящи на стриктни критерии за качество, оригиналност и дизайн.

Ние, доказани ценители на качествената мода и на българския успех в световен мащаб, достатъчно е да припомним как попълнихме есенните се гардероби именно с чудесни попълнения от ETERE, сме повече от любопитни да разберем малко повече за ETERE и участието им на това престижно изложение, затова задаваме няколко въпроса директно на хората, осъществили този успех:

V.S. Разкажете ни за изложението в Париж.
ETERE: За четвърти пореден път участваме на най-голямото изложение за готов продукт, съобразен с последните тендеции в модата - "Who's next" Paris. Изложението е много голямо и се провежда два пъти годишно. През септемри 2015, то събра 58 000 посетителя от целия свят. За наше удоволствие и радостq всеки път изложението ни среща с клиенти, байъри и световни шоуруми от цял свят.


V.S. Как се развива марката ETERE до този момент?
ETERE: Вече имаме представители на марката във Виена, в Белгия, Франция, Холандия и на остров Гуадалупе. Тази година, освен на изложението, ETERE бе представена и в един от най-известните шоуруми в Париж. Стилът на марката, съчетаващ стил, класа, мода и елегантност в едно, много допада на европейските ни клиенти, което силно ни радва.
V.S. Какво представихте на Who’s Next този път?
ETERE: В колекцията ни за следващото лято, която бяхме подготвили за изложението, клиентите могат да се насладят на висококачествени материи от Италия, пастелни цветове, повлияни от последните тенденции и изискани модели, съчетаващи класа и изтънченост.


V.S.: Участието на изложение от този клас е изключително постижение, за което ви поздравяваме! Как успявате да позиционирате висшата мода на българския пазар?
ETERE: Благодарни сме, че и този път имахме невероятен успех и продължаваме да развиваме марката извън страната ни и в същия момент оставаме верни на българските си корени и верни на лоялните си клиенти в страната, като интерпретираме за тях последните световни тенденции на достъпни цени.
V.S.: Какво предстои на ETERE оттук нататък?
ETERE: Разбира се, имаме планове да продължаваме да участваме на следвашите изложения самостоятелно, както досега. За момента сме в процес на подготовка на следващата страхотна колекция, която ще предствим през януари 2016 в Париж, съчетавайки тендеции и трендове за есен/зима 2017.

Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез