Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

9 вида поли, които задължително трябва да притежавате

Публикувано на4 години преди 427
Харесвам0

Разнообразието от дамски поли може да Ви даде възможност да променяте стила си всеки път. Точно това ги отличава от роклите. Има поли, подходящи за офиса, за вечеря, за парти, за разходки и всякакви други поводи. Подбрали сме за Вас 9 вида дамски поли, които задължително трябва да присъстват в гардероба Ви и съвети за това кои биха подхождали на Вашата фигура:

Пола тип молив

Полата тип молив е елегантна, стилна и много секси. Тя е подходяща както за офиса, така и за официални събития. Дължината й е малко под или малко над коляното, а талията – висока. През летния сезон дамите с по-тънка талия могат да я комбинират с къс топ. Моделите с цепка са изключително съблазнителни. Тази пола стои добре и в съчетание с овърсайз риза. Обувките задължително трябва да бъдат елегантни, най-добре да са с висок ток. Предимство на полата тип молив е, че подхожда на всяка фигура и я прави да изглежда женствена, подчертавайки формите.

Пола с А-линия

Тази пола е с висока талия и се разкроява по дължината си, образувайки буквата „А“. Обикновено дължината й достига до педя под коленете или малко над глезените. И този модел подхожда на всеки тип фигура, като вталява по-пищните дами и добавя плътност на по-слабите. Тя е чудесен избор и за официални случаи, и за ежедневието. В горната част е добре да я комбинирате с топ по тялото.

Дълга пола

Полата с дължина до глезена е чудесен вариант да разнообразите ежедневната или офис визията си. В работна среда е добре талията да е висока, а в ежедневието може да бъде и ниска. По-ниските и закръглени дами биха могли да издължат фигурата си с този тип пола. Класическият и вид е линията на полата да е права, но напоследък виждаме на пазара и много ефирни и разкроени модели, които подхождат на всяка жена.

Асиметрична пола

Асиметричната пола се отличава с нестандартен вид, който подчертава по страхотен начин краката и привлича цялото внимание на околните към тях. Има различни модели, които не биха останали незабелязани – по-къса пола отпред и по-дълга отзад, със странична кройка, прикриваща единия крак или пък с прорези и цепки. Отворените платформи и обувките на висок ток се съчетават чудесно с асиметричните поли.

Къса пола

Всяка дама трябва да притежава поне една къса пола, или т.нар. „минижуп“. Разнообразието от модели е голямо – тип балон, плисирана, права, важното обаче, е да е изработена от хубава материя. Предимство на този вид поли е, че са лесни за комбиниране с различни дрехи и обувки.

Пола в бохо стил

Свободно падащата лека пола в бохо стил е незаменима през горещите летни дни. Тя носи усещане за романтика и свобода, а стилът й е непринуден и свеж. Най-важното, което трябва да знаете е, че не трябва да я съчетавате с широка горна дреха. Стои добре с обувки тип балеринки, дори и с летни ботуши.

Плисирана пола

Плисираната пола е един от най-красивите модели, които задължително трябва да притежавате. Тя, подобно на полата тип молив, оформя тънка талия, но дава повече свобода на движение. Един от най-предпочитаните модели е с дължина малко под коляното, което я прави добър избор не само за разходка, но и за офиса.

Пола тип „Прегърни ме“

Този тип пола е подходяща за почти всяка фигура. Дължината под коляното оформя по-слаб силует. Формата на тази пола е вталяваща, така че лесно бихте могли да скриете малките несъвършенства по тялото си. Тя е добър вариант за летните месеци. Свободните модели са много подходящи за плаж или разходка, а тесните – за парти.

Кръгла пола

Тази пола е къса, без кринолин. Тя добавя ретро шик към визията Ви и подхожда както на по-слаби дами, така и на по-закръглени. Не я слагайте над Вашата естествена талия, за да не изглеждате с по-нисък ръст. Кръглата пола е страхотен вариант за по-високите жени.

Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез