Лист с желанията
Категории в блога
Последни коментари
Без коментари
Търсене в блог

Актуални модни тенденции при дамските сака

Публикувано на4 години преди 289
Харесвам0

Дамските сака никога не излизат от мода – актуални са през всеки сезон и по всяко време на деня. Представяме ви моделите, които застават начело в модните тенденции тази година, както и практични съвети за тяхното съчетаване с други дрехи и аксесоари:

Сако от тъкана материя

Саката от тъкана материя са подходящ избор през пролетта и есента. Те могат да бъдат съчетани както с класически дълги панталони, така и с къси от по-плътна материя. Този тип сака би подхождал чудесно и на едноцветна пола. Визията може да бъде допълнена с елегантна чанта и обувки на висок или нисък ток.

Сатенирано сако

Сатенираните сака допълват много добре визията на дамите, готови да експериментират с външния си вид. Почитателките на блясъка и нежните материи предпочитат сатена пред памучните облекла. Този вид сака стоят много добре в комбинация със сатенирани панталони, поли и рокли от един цвят или от по-ефирни материи, както и с по-нежни обувки.

Сако от тънка материя

Саката от тънки и леки материи са задължителна част от пролетно-летния гардероб на дамите. Те се съчетават изключително лесно, тъй като могат да се носят както с тънка лятна рокля, така и с дънки и кецове, например. Ограничения в комбинирането на дрехите с тези сака не съществуват. Може да се експериментира и с обувките и аксесоарите за постигане на перфектна визия.

Бяло памучно сако

Бялото памучно сако е още един задължителен елемент от гардероба ни през пролетните и летните месеци. Особено актуални са вталените модели с тесни ръкави. Сакото може да бъде съчетано с рокля или панталон в неутрален цвят. Стои страхотно и със сандали, и с леки затворени ниски обувки или такива на висок ток. По-смелите дами биха могли да заложат на спортно-елегантна визия, включваща дънки, например.

Черно памучно сако

Черното памучно сако, както добре знаем, е вечната класика при саката. Всяка стилна дама трябва да притежава поне едно такова в гардероба си. То е предпочитан избор и в работата, и в ежедневието. Тук с пълна сила важи тенденцията за вталените модели. Може да се носи както като част от костюм, така и отделно, в съчетание с елегантна рокля, пола или панталон. Цветът позволява комбиниране с различни материи и цветове дрехи, в зависимост от търсения краен резултат.

Вълнено сако

Вълнените сака отдавна не са част само от работния гардероб. Дамските модели се предлагат в голямо разнообразие, меки са и не дразнят кожата, а най-важното – те са топли, стилни и привличат погледите на околните. Съчетават се добре с едноцветни поли и панталони. За по-романтична визия може да се добави брошка към сакото. През пролетта и може да се носи вместо връхна дреха. За постигане на добър бизнес външен вид, вълненото сако може да се съчетае със светла риза и панталон в подходящ за него цвят. Ако предпочитате по-женствения стил на обличане, може да замените панталона с рокля по тялото или пола тип молив.

Дълъг модел сако

Дългото сако също позволява създаването на различни визии, в зависимост от личния стил и предпочитанията ви. Комбинацията с прав панталон е чудесно решение за офиса, а светлото сако, съчетано с ефирна лека рокля, може да допринесе за една изкусителна визия. В ежедневието дългото сако може да се носи вместо връхна дреха с дънки и топ. Носенето на къси поли с дълго сако е препоръчително само при дългокраките дами, така че бъдете внимателни. V-образното деколте дава секси завършек на визията. Кецовете и „балеринките“ не се препоръчват при този тип сака, но въпреки това може да се експериментира за постигане на свеж спортен образ.

Без значение дали избирате сако в неутрален или ярък цвят, от лека или по-плътна материя, може да бъдете сигурни, че ще бъдете в крак с модните тенденции, защото саката са безспорна класика, а тя никога не излиза от мода.

Оставете коментар
Оставете отговор
Моля login , за да публикувате коментар.

Меню

Контакт


Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез