Условия за доставка
 • Преглед
  299,00 лв В наличност

  Официални рокли - Етере Коктейлна рокля с бюстие и тънки презрамки. Моделът е изключително луксозен, изработен от дантела с апликирани цветя. Роклята е много подходяща за специални поводи, както и за сватби, кръщене и други.

  299,00 лв
  В наличност
 • Преглед
  320,00 лв В наличност

  Официални рокли - Етере / Black label Официална рокля от високо качествена дантела, подходяща за кръщене или сватба. Моделът е с ръкав и дължина под коляното. Роклята е страшно изщна и най-високо качество на изработка.

  320,00 лв
  В наличност
 • Преглед
  239,00 лв В наличност

  Официални рокли - Етере / Black Label Коктейлна рокля в свежи летни цветове с пера. Моделът е много актуален за летните тенденции и подходящ за различни специални поводи.

  239,00 лв
  В наличност
 • Преглед
  320,00 лв Наличен в друг вариант

  Официални рокли - Етере / Black Label Официална елегантна рокля от дантела със златна нишка. Изключително женствен силует с ръкав и дължна под коляното. Роклята е много луксозна и подходяща за специални поводи.

  320,00 лв
  Наличен в друг вариант
 • Преглед
  239,00 лв В наличност

  Официални рокли - Етере / Black Label Официална рокля от високо качествена дантела.Моделът е с ръчно изработени апликации на рамената от мъниста и камъни. Много женствен силует. Роклята е подходяща за специални поводи, както и за кръщене, кумство, сватба и други.

  239,00 лв
  В наличност
 • Преглед
  320,00 лв Изчерпана наличност

  Някога чувствали ли сте се като кралица? ЕТЕRE Ви дава шанса с този изключително детаелен модел, изработен ръчно и с огромна прицизност. Уникалната рокля ще ви придаде женственост, характер и самочувствие на какъвто и да е празник или събитие. Изживейте момента и се почувствайте незабравимо носейки единствена по рода си LIMITED EDITION рокля.

  320,00 лв
  Изчерпана наличност
1 - 6 от 6 прод.